En família. Festa de la infància 2014

En família. Festa de la infància 2014 2014-11-16

Amb motiu de la commemoració de l’aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, aprovada el 20 de novembre de 1989 i que aquest any celebra el seu 25è aniversari, les entitats que formen part de la Xarxa dels Drets dels Infants organitzen la Festa de la Infància el proper diumenge 16 de novembre al vestíbul i a l’esplanada de l’Estació del Nord. Durant tot el matí s’organitzaran diferents activitats lúdiques gratuïtes relacionades amb el món de l’esport que aproparan els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies.

L’esplanada de l’Estació del Nord s’omplirà de jocs on tots els menuts i menudes podran participar: provar una bicicleta adaptada en un circuit viari o practicar el bàsquet en cadira de rodes, un esport adaptat.

Qui vulgui es podrà aprendre com fer xapes, anar al racó de reflexió dels drets on trobarà un munt de jocs. Uns clowns us ajudaran a ser uns fantàstics tiradors del xut antirumors sobre les persones immigrades, uns conta contes us explicaran històries, sobre els hàbits saludables als infants, i també tindreu un espai on aprendre el Dret a queixar-se i a denunciar les vulneracions dels drets dels infants.

Per al més petits de la casa hi haurà una zona amb jocs de falda i de psicomotricitat gruixuda. Els intrèpids podeu participar al circuit d’orientació que hi haurà muntat al parc, i a on es treballarà la concentració, la imaginació i la capacitat de l’observació.

Les entitats que integren la Xarxa són l’Ajuntament de Barcelona, Creu Roja Joventut, Diomira, EQMON, ESPLAC, FAVB, FEDAIA, Fundació Catalana de l’Esplai, Fundació Propedagògic, Fundació SOS Dia Universal de la Infància, Fundació Quatre Vents, Educo, Save The Children, Sonrisas de Bombay, TIAC, AFANOC , ACIM i UNICEF.


Ubicación: Esplanada de l'Estació del Nord
Dirección: carrer Nàpols, 42. Barcelona
Fecha: 16/11/2014
Hora: 10:30 - 14:00

Cargando mapa....
Esplanada de l’Estació del Nord

carrer Nàpols, 42. Barcelona
41.39303810000001 2.1824119999999994
Comparte nuestra causa!!