Conferència: “El repte d’entrenar les famílies en competències parentals”

Conferència: “El repte d’entrenar les famílies en competències parentals” 2016-02-04

Sovint, les famílies es troben amb dificultats relacionades amb la parentalitat, com ara la manca de comunicació amb els fills adolescents, l’establiment de límits o l’exercici d’autoritat. Per tal d’abordar aquestes necessitats familiars, sorgeixen noves propostes i estratègies de dinàmiques i patrons intrafamiliars.

L’objectiu d’aquesta conferència és promoure la necessitat de l’entrenament en capacitació parental en el treball dels professionals de la intervenció social.

La conferència anirà a càrrec de David Montejo, que presentarà les qüestions principals sobre la capacitat i les competències parentals i analitzarà algunes de les dificultats típiques amb què es troben les famílies per donar les claus sobre com fer-les front.

David Montejo, de l’associació Formació i Desenvolupament, és pedagog i educador social. Té vint anys d’experiència desenvolupant projectes educatius relacionats amb infància i família, tutoria, i educació no formal. Actualment és director d’un CRAE i coach especialitzat en joves, professionals de l’educació social i supervisió d’equips.

La conferència s’adreça a professionals de la intervenció social i socioeducativa, especialment a aquells relacionats amb la intervenció familiar, però també a famílies i a qualsevol persona interessada en la matèria.

– Data: 4 de febrer de 2016 a les 17 h.
– Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270 (planta 1a.). Barcelona
– Inscripció: l’aforament ja està ple. La inscripció prèvia emplenant el següent formulari és per quedar en llista d’espera
– Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials


Ubicación: Centre de Documentació de Serveis Socials
Dirección: Passeig del Taulat, 266-270 (planta 1a) . Barcelona
Fecha: 04/02/2016
Hora: 17:00 - 19:00

Cargando mapa....
Comparte nuestra causa!!