Conferència ‘La importància de l’amor i el vincle afectiu en el desenvolupament humà’

Conferència ‘La importància de l’amor i el vincle afectiu en el desenvolupament humà’ 2015-05-22

La conferència “La importància de l’amor i el vincle afectiu en el desenvolupament humà” forma part del cicle d’activitats de DIXIT Lleida

El 22 de maig DIXIT Lleida acull una conferència sobre la importància del vincle afectiu en la infantesa a càrrec de Marta Sadurní, doctora en psicologia i especialista en psicologia clínica.

La teoria del vincle afectiu, també anomenada de l’aferrament, explica que els infants neixen amb la necessitat primordial de sentir-se segurs i protegits pels adults que en tenen cura. Aquestes primeres relacions, que es basen en la seguretat i en la protecció, influiran de manera definitiva en les trajectòries vitals de les persones, per tant, en el seu desenvolupament humà. El tipus de relacions afectives que joves i adults mantindran, i la resiliència que davant els entrebancs de la vida seran capaços de mostrar, estan íntimament relacionades al vincle afectiu que s’ha establert en els primers anys de vida.

Sadurní, autora del llibre “Vincle afectiu i desenvolupament humà” (UOC, 2011), parlarà d’aquesta teoria des de la seva experiència teòrica i pràctica al capdavant del Laboratori de Vincle Afectiu i Desenvolupament Humà de la Universitat de Girona.

Data: 22 de maig de 2015 a les 12 h.
Lloc: Biblioteca dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida. Av. del Segre, 5. Lleida
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socia

0

Cargando mapa....
Biblioteca dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida
Av. del Segre, 5 - Lleida
Eventos
41.6164877 0.63118570000006

Fecha/Hora
Date(s) - 22/05/2015
12:00

Ubicación
Biblioteca dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida

Categorías