Curs “La teoria del vincle afectiu: Conceptes bàsics i aplicacions pràctiques”

Curs “La teoria del vincle afectiu: Conceptes bàsics i aplicacions pràctiques” 2016-04-01

Aquest curs pretén explicar la teoria del vincle tot i relacionant-la amb la seva aplicació pràctica, tant des de la psicoteràpia com des d’altres intervencions (socials, educatives, preventives, sanitàries…) i també l’anàlisi del vincle del professional i com afecta a la relació que s’estableix durant la intervenció.

  • Lloc: Lleida
  • Horari: Divendres de 15:30 a 20:30 hores
  • Duració: 20 hores
  • Dates: 1, 8, 15 i 22 d’abril

Dirigit a:

A professionals dels àmbits social, educatiu i sanitari interessats en aprofundir els coneixements en teoria del vincle afectiu i en aplicar-ho en els seus àmbits de treball.

Objectiu

La teoria del vincle afectiu explica perquè les persones tenen tendència a buscar seguretat i estabilitat emocional en relacions interpersonals íntimes, específiques i duradores. Estudia també els processos que fan que els trencaments i/o conflictes d’aquests vincles puguin derivar en pertorbacions psicològiques, somàtiques i/o psicosocials.
La seva aplicació és molt àmplia (concepció i embaràs, infants, adopcions, adolescència, parelles, famílies, gent gran…) i a més, pot anar conjunta amb la resta d’orientacions psicoterapèutiques. Per exemple, des d’un punt de vista sistèmic aquesta teoria afegeix informació a les interaccions familiars i permet fer un anàlisis de les relacions molt profund i entenedor, tant per qui fa la intervenció com per qui és intervingut.
Aquest curs pretén explicar la teoria del vincle tot i relacionant-la amb la seva aplicació pràctica, tant des de la psicoteràpia com des d’altres intervencions (Socials, educatives, preventives, sanitàries…) i també l’anàlisi del vincle del professional i com afecta a la relació que s’estableix durant la intervenció.

Més informació:

http://copc.cat/Eventos/wf_curso.aspx?IdMenu=d94ff862-99b6-463b-bde4-de56a1789838&Cod=2458&Idioma=ca-ES


Fecha: 01/04/2016 - 22/04/2016
Hora: 15:30 - 20:30

Mapa no disponible
Comparte nuestra causa!!