Jornada Formativa ‘Enfrontant l’endemà’ Conseqüències de l’abús sexual infantil en l’àmbit de la salut

Jornada Formativa ‘Enfrontant l’endemà’ Conseqüències de l’abús sexual infantil en l’àmbit de la salut 2015-12-16

La Fundació Vicki Bernadet organitza una Jornada Formativa Anual 2015 que porta per títol Enfrontant l’endemà’ Conseqüències de l’abús sexual infantil en l’àmbit de la salut.

En aquesta ocasió tractaran l’abús sexual infantil en la salut de les persones que l’han patit, i estudiarem els motius de demanda més habituals en les persones que acudeixen a la Fundació buscant un espai psicoterapèutic, tot i analitzant com es treballen aquestes demandes.

La Jornada va dirigida a tots/es aquells/aquelles professionals interessats/des en temes relacionats amb els abusos sexuals infantils, dels àmbits dels serveis socials, serveis de protecció a menors, psicologia, pedagogia, ensenyament, salut, dret, justícia, cossos de seguretat, així com a totes aquelles persones que volen saber com es treballa un tema tan important i complexa com és la intervenció i la protecció de les víctimes d’abús sexual infantil.

Jornada Formativa Anual Fundació Vicki Bernadet 2015

16 de desembre 2015

Hora: 8h-18h

Lloc: Espai Francesca Bonnemaison, C/ Sant Pere Més Baix 7, Barcelona.

Preu: 50€*

PAGAMENT: 2100 – 1058 – 02- 0200159435 (La Caixa) IMPRESCINDIBLE: Posar nom i cognoms en l’ordenant de pagament i “JORNADA FVB 2015” en el concepte de pagament. Enviar el comprovant i el document acreditatiu per email a formacio@fbernadet.org

*45€ per a socis/es, estudiants i persones en l’Atur. Imprescindible enviar a formacio@fbernadet.org document acreditatiu, excepte socis/es.


Ubicación: Espai Francesca Bonnemaison
Dirección: C/ Sant Pere Més Baix 7. Barcelona
Fecha: 16/12/2015
Hora: 08:00 - 18:00

Cargando mapa....
Comparte nuestra causa!!