Fòrum

Fòrum 2014-06-08

Aquest fòrum s’ha creat per ser un espai de trobada, debat, reflexió i intercanvi de punts de vista.

[ezcol_1half]

Espai per a joves i adolescents

Des d’aquest espai, les joves i adolescents que esteu embarassades ˗o creieu que podeu estar-hi- teniu la possibilitat de compartir els vostres dubtes i inquietuds amb altres noies que han passat o estan passant per una experiència similar a la que viviu vosaltres.

Des d’aquest fòrum podreu contactar i relacionar-vos amb altres joves de forma anònima, i també podreu discutir sobre temes que, com a mares adolescents, us preocupen i potser no sabeu amb qui parlar-ne.

Per participar-hi només cal que us registreu a la pàgina web. Tot seguit rebreu un correu electrònic de confirmació amb el teu nom d’usuari i la teva contrasenya i ja podreu començar a publicar sobre el tema que més us interessi.

Per fer-ho, podeu o bé respondre o comentar les publicacions sobre un tema ja obert que us interessi, o bé crear un nou tema publicar el vostre comentari. També podeu incloure enllaços a vídeos, imatges, etc.

Esperem els vostres comentaris!

Accedir a l’espai per a joves i adolescents

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

Espai per a professionals

Aquest espai es dirigeix als i les professionals que treballeu amb joves i adolescents i que vulgueu compartir la vostra experiència i coneixement, resoldre dubtes o, simplement, debatre sobre qüestions que afecten al col•lectiu que treballem amb joves i adolescents.

Professionals de la salut, de l’educació formal i no formal, de Serveis Socials, en definitiva, de tota la xarxa de serveis i recursos entre els quals es mouen els joves i adolescents, podeu participar als debats o bé proposar temes de discussió vosaltres mateixos.

Per participar-hi només cal que us registreu a la pàgina web i, un cop l’administrador us hagi inclòs en el grup de discussió de professionals (en un màxim de 24 hores), rebreu un correu que us confirmarà que ja sou membres actius del fòrum i podreu començar a publicar.

Per fer-ho, podeu o bé respondre i interactuar a partir d’un tema ja obert que us interessi, o bé crear un nou tema i encetar una discussió. També podeu incloure enllaços a vídeos, imatges, etc.

Esperem les vostres aportacions.

Accedir a l’espai per a professionals


[/ezcol_1half_end]

Comparte nuestra causa!!