Arrancan los ciclos del programa Crecer en familia

Arrancan los ciclos del programa Crecer en familia 2014-10-27
Publicado el 27/10/2014 en General

Este mes de octubre, el Departamento de Bienestar Social y la familia ha puesto en marcha los ciclos el programa creció en familia, que ofereix orientació educativa a pares i mares.

Les sessions tractaran temes relacionat amb àmbits tan diversos com les adopcions i acolliments, l’alimentació i la salut, els canvis i pèrdues en la família o el joc com a eina educativa, entre altres. Tots ells enmarcats segons l’edat dels fills i filles dels participants (de 0 a 16 anys).

El programa ofrece espais de suport, virtuals i presencials i convida als pares i mares a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies.

Si desea participar en el programa o está interesado en cualquier ciclo nel, visite el cómo participar sección de la Página Web de la familia crece. Un cop hagueu accedit, per disposar de més informació sobre un cicle, heu de situar el punter del vostre ratolí damunt del mapa de Catalunya i pitjar sobre la comarca on està previst que es celebrin els tallers pels quals esteu interessats. A partir d’aquí l’aplicació obrirà un quadre de diàleg que us oferirà l’opció enllaç de contacte des d’on podreu comunicar-vos amb els coordinadors del territori els quals us informaran de manera detallada.

Comparte nuestra causa!!